Бягство от полицаи тази вечер в Бургас причини катастрофа на няколко

...
Бягство от полицаи тази вечер в Бургас причини катастрофа на няколко
Коментари Харесай

Гонка с полицията в Бургас по чудо се размина без ранени

Бягство от полицаи тази вечер в Бургас аргументи злополука на няколко коли и рейс на градския превоз. При случая по знамение няма потърпевши жители, заяви " Нова ". Шофьорът-беглец се търси. 

Полученият от служителите на реда сигнал е бил за погрешно паркиран върху пешеходната пътека на двете улици мрачен джип в посока жп гара - Бургас. Колата е пречела на придвижването и създавала предпоставки за произшествие.

Шофьорът се опитал да избяга от униформените по бул. " Христо Ботев " в посока жп гара - Бургас. Джипът минал през бул. " Иван Вазов ", ул. " Спортна ", бул. " Тодор Александров " и местността " Пода " в посока Созопол. По пътя си е блъснал общо пет автомобила и рейс от градския превоз.

До пътен възел Созопол, джипът е преминал и през лентата с шипове, сложена от полицейски екип, като със спукани гуми продължил да се движи в посока с. Равадиново.

Там спрял, блъскайки си в паркиран на ул. " Стара планина " лек автомобил със старозагорска регистрация. Водачът избягал от автомобила и сега се търси от полицейските чиновници.

Около 20 ч. също в Бургас е получен сигнал и за млад мъж, който се опитал да открадне мобилен телефон от момиче в района на пешеходната пътека на улиците " Христо Ботев " и " Македония ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР